Нови наслови (Одјељење за дјецу)

Елин свијет се распада… Она мрзи своју школу. Брат јој је нестао. Управо су је ухапсили. Опет. А сада је родитељи шаљу у интернат.

Међутим, Академија Симерија није обична школа. Компјутери и мобилни телефони су забрањени. Ученици су мјешавина надарених, сурових и привилегованих тинејџера. Они – а можда и неки професори – крију тајну…

Госн Вук. Госн Ајкула. Госн Змија. Госн Пирана.

Они су лоши момци, то свако зна. Они страшни и опасни и… па, просто лоши. Али ови момци би да буду хероји. И показаће да јесу тако што ће чинити добра дјела… хтјели ви то или не. Спремите се за најсмјешнију, најшашавију и најлуђу књигу коју сте икад читали  – вријеме је да их упознате. Они су лоши момци.

Упознајте неодољиве јунаке и крените са њима у незаборавне авантуре. Откријте ко прави буку у медином комшилуку, зашто се змај плаши летења и отисните се у пустоловине  које вас чекају на страницама ове књиге.

Смијешне згоде за читање и чување. Упознајте радознале и неодољиве маце у ових пет петоминутних прича. Помозите Алекси и Соњи да пронађу закопано благо, научите са Машом да понекад  и није лоше бити најмањи и још много тога.

Скарлет никад није отишла с малог острва на којем живи са сестром Телом и моћним, суровим оцем. Њихов отац јој је уговорио брак и Скарлет мисли како је њеним сновима да ће видјети Каравал – приредбу која се једном годишње одржава негдје далеко и у којој гледаоци учествују – дошао крај.

Али ове године позивница о којој је дуго сањарила коначно стиже. Уз помоћ тајанственог морнара, Тела води Скарлет на игре. Међутим, Легенда, човјек који стоји иза приредбе, отима Телу…